30 000 plasser fra sør til nord

Park Nordic er en ledende aktør innen parkeringstjenester og drift av parkingsanlegg i Norge. Med hovedkontor i Oslo forvalter vi opp under 30 000 parkeringsplasser rundt om i hele landet.

Over 50 års erfaring

Vi har erfaring og kompetanse innen alt fra offentlig regulering og drift av parkering i bysentrum til drift av mindre og større parkeringshus og plasser tilknyttet kjøpesentre, terminaler, sykehus næringsbygg og sameier.

I dag forvalter vi parkeringstjenester for blant annet Ragde Eiendom, Stor-Oslo Eiendom, Statsbygg og BaneNor Eiendom.

Åpenhet

Vi i Park Nordic er tilhengere av åpenhet i en salgsprosess. Dersom det tilkommer lisens i forbindelse med en parkeringsløsning vil vi informere om dette og ikke skjule dette i intrikate og oppblåste kalkyler. Med lang erfaring har vi også et bilde av hva slags investeringsomfang man kan forvente både for deg som oppdragsgiver og oss som operatør. Spør oss gjerne dersom noe er uklart. Vi ønsker åpenhet i et samarbeid.

Kundereisen

Park Nordic er opptatt av at parkering er i endring. En parkeringsplass er ikke lenger 2,5 x 5 meter med oppmerket asfalt. Det er starten og slutten på en kundereise. Derfor er vi opptatt av å hele tiden ha sluttbruker i fokus når vi utvikler og skreddersyr parkeringsløsninger for våre oppdragsgivere.

Våre mål og visjoner

Park Nordic skal levere tjenester som tilfredsstiller eiendomsbesittere og parkerende kunders krav.
Det innebærer at oppdraget skal fullføres i henhold til kontrakt, til avtalt kostnad og med avtalt kvalitet.
Målet er fornøyde kunder og at våre ansatte føler stolthet ved overlevering og avslutning av prosjektene våre.

Les mer om våre mål og visjoner her.

Illustrasjon av en person sin finger som trykker på en knapp på en mobil

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven skal fremme respekt for og overholdelse av menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, samt sikre allmenheten tilgang på informasjon om større virksomheters aktsomhetsvurderinger knyttet til dette.

Park Nordic har foretatt vurderinger knyttet til vår virksomhet i tråd med de krav som gjelder knyttet til Åpenhetsloven.

Les mer om dette her.